Telefoon-nummer085 - 002 0833
Adres

Oeverwal 4 5324JB Ammerzoden

Over Dak Kwaliteit Nederland

Dak Kwaliteit Nederland is een professioneel dakdekkersbedrijf werkzaam in Tilburg, Goirle, Oosterhout, Waalwijk, Raamsdonkveer, Breda, Oisterwijk en omstreken. U kunt ons inschakelen voor al uw dakreparaties, dakbedekkingen, dakvervangingen, inspecties, daklekkages of ander gerelateerd werk. We hebben de benodigde ervaring die nodig is om vakkundig in uw behoeften te voorzien. Geen opdracht is te groot of te klein!

Wat onderscheid ons van de rest

Dak Kwaliteit Nederland richt zich voortdurend op het onderhouden van klantrelaties en bouwt voort op de filosofie om onze klanten een gepersonaliseerde belevenis te geven voor het project. Bij ons is de klant echt koning! Onze dakdekkers werken met toewijding, integriteit en streven ernaar om elk project susccesvol af te ronden. Met jarenlange ervaring in de bouwsector, leveren wij een feilloze service die ons tot een betrouwbare aannemer maakt.

Dak Kwaliteit Nederland in het nieuws

16099028362409518

Tijdens de grote storm in maart 2019 waarbij er windstoten tot wel 108 kilometer werden geregistreerd, zijn de verslaggevers van de televisiezender SBS 6 een dag komen meelopen bij een van onze spoed reperaties.

Nadat de sterke van de storm afnam, heeft onze medewerker een uitstekende spoed reperatie uitgevoerd op het dak waarvan wij een aantal foto’s van hebben kunnen maken.

Bekijk hier een aantal afbeeldingen van deze dag.

Nieuwsartikel link: Storm richt voor “enkele miljoenen” schade aan, zeggen verzekeraars

Meer informatie

Diensten

Krijg een overzicht van alle diensten dat wij aanbieden

Veel gestelde vragen

Bekijk onze veel gestelde vragen. Stond uw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet een neem contact op.

Author

Welkom bij Dak Kwaliteit Nederland

Dak Kwaliteit Nederland is een toonaangevend dakdekkersbedrijf die service verleent in de stad Tilburg en provincie West-Brabant. U kunt bij ons terecht voor al uw commerciële, industriële en persoonlijke projecten. wij zijn niet alleen uw enige contactpunt, maar ook een vertrouwde partner die helpt om de levensduur en de waarde van elk dak te maximaliseren.

U kunt ons bereiken op 085 – 002 0833 of op 06-36135307, ook is het mogelijk een gratis offerte aan te vragen.

Neem contact op

  over welk onderwerp gaat uw vraag?

  Type pand

  Type werkzaamheden

  Verdiepingen

  Geschatte aantal m2

  Welke plaats?

  Contactgegevens