Telefoon-nummer085 - 002 0833
Adres

Oeverwal 4 5324JB Ammerzoden

Veel gestelde vragen

Dit hangt volledig af  aan de reden waarom uw dak lekt. Oudere daken met meerdere versleten plekken en ontbrekende dakpannen moeten waarschijnlijk worden vervangen. Als er een lek uit de schoorsteen komt of ontbreken er enkele dakpannen ,  dan kan een reparatie voldoende zijn om de dak lekkage te stoppen.

Het is afgeraden om dakreperaties zelf uit te voeren als u niet genoeg kennis heeft over het vakgebied omdat dit kan leiden tot ernstigere problemen van uw dak.

Na natuurrampen of grote stormen verschijnen er een hoop dakdekkers uit het niets op het internet. Deze dakdekkers verschijnen aan uw deur met een busje en beloven u de wereld. Val niet voor deze trucs. Het is altijd het beste om een ​​gevestigde bedrijf te kiezen om dakwerk uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat u weet bij wie u terecht kunt als u problemen ondervindt.

Omdat er heel veel variablen zoals, materialen, stijlen, texturen, ontwerpen en andere factoren  betrokken zijn bij het aanleggen van een nieuwe dak, is het moeilijk om een prijs te hanteren. Gelukkig bieden wij gratis schattingen aan die u gemakkelijk kunt aanvragen door onze offerte onderaan de pagina in te vullen.

Stond uw vraag er niet tussen?

   over welk onderwerp gaat uw vraag?

   Type pand

   Type werkzaamheden

   Verdiepingen

   Geschatte aantal m2

   Welke plaats?

   Contactgegevens